The (Nor)way of life

Miriam och Dina (the dog) flyttar från Sverige till Norge i 1 år för att jobba på Hund och Kattpensionat utanför Oslo. Här kommer jag berätta om vårt äventyr.

Pondering

Kategori: Allmänt

Finns ju alltid saker man funderar på i sin vardag, andra saker kan man bara konstatera.

Idag funderar jag på varför det skulle vara så konstigt om Michael Jackson verkligen VAR pedofil? Vaddå? Så om man är känd så kan man inte vara det? Det var nån journalist som hade uttalats sig nyligen och blev nedrackad för att han sa att han trodde att mj va en "childmolester". Folk kan verkligen vara duktiga på att stoppa huvudet i sanden. Men som sagt, jag vet ju inte.

Såg en bild på Anders bering breivik i aftonbladet....inget tvivel om att mannen är sinnessjuk, det kan man ju se klart som korvspad. Ögonen är helt kaiko av psykotiska tankar....

Nog dömt för idag.

latter

Kommentarer

  • Emelie säger:

    Såg oxå det Kurt Loder hade sagt, tänkte att det var väldigt kontroverisellt sagt nu när han ändå är död, people are going to be pissed. Dessutom så är man enligt rättsystemet bara skyldig om man har blivit dömd i rätten (inte för att det stoppar folk från att tro motsatsen)men det var sannerligen konstigt att småpojkar sov över och han betalade diverse föräldrar för att hålla tyst och så, fishy. Och vad är det för föräldrar som först låter barnen sova över och sen tar emot pengar, nevermind rättvisa bara man får en saftig check ey?



    Och ja, ABB LÄR vara helt barking mad i huvudet! Det går nog inte ens att resonera med snubben, vilket antagligen är ett tydligt tecken på ett antal psykiska åkommor..



    xo

    2011-11-10 | 09:01:00
  • miriam säger:

    Ja det är klart som fan man inte kan säga så i intervjuer, även om det bara är hans personal oppinion. Men det är det att folk tycker det är en helt befäng grejj att det överhuvudtage spekulerades om child. m. Varför det lixom? Varför är det såååå omöjligt. Men som sagt, han är död nog, om det fanns nått straff att få för nått han gjort så har han betalat största priset nu anyway.



    Hade han varit en vanlig nisse hade folk jagat honom med högafflar...just sayin....



    ABB, BULLET TO THE HEAD, PLEASE.....

    2011-11-10 | 21:52:07

Kommentera inlägget här: