The (Nor)way of life

Miriam och Dina (the dog) flyttar från Sverige till Norge i 1 år för att jobba på Hund och Kattpensionat utanför Oslo. Här kommer jag berätta om vårt äventyr.

fy fan

Kategori: Allmänt

Kollar som vanligt på greys på nätet och funderar på nästa greyhound. Jag ska aldrig ha nån annan ras ha ha.

tragisk historia, denna tik heter velvet och märkena på rumpan/låret är efter kokande olja, Trevligt! Inte så värst va. En sån fin och underbar hund. Och ändå är hon tydligen ganska trevlig utan några påtagliga men i psyket, bara en grey lixom.



Kanske märks att jag saknar Penny så sjukt mkt. Det går dock jättebra med henne hemma i sverige hos matte och husse =). Emelie berättar att det kom fram nån och frågade om det var emelie som hade den där jättefina hunden. Och när hon gick förbi nån annan så sa den att penny var så vacker. Man kan inte gå nånstans med en sån stor grey utan att folk tittar. När E och M var och kollade greyhounds på stora stockholm i december så var den största hanen i ringen typ mindre än penny ha ha. 31 kg kråk-barn <3

Kommentarer

  • Emelie säger:

    Penny är en monstergreyhound i storleken i jämförelse med dom andra greyhoundsen vi såg på mässan, en del hade svansar som inte ens var bråkdelen så tjocka som pens!

    Kommer ihåg efter att vi hade träffat Panda så frågade Martin om alla greys va sådär jättestora, ja ba, nä nä han var extreeeemt stor! eh ja Penny är ju inte så mycket lägre ändå ha ha, han var iofs fortfarande helt undernärd när vi såg honom :( Lär vara huuuuuge i dag!



    <3

    2011-03-21 | 15:09:42

Kommentera inlägget här: